Mit főzzek ma? 2017. 11. 20. hétfő

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma cukkinilevest hoztunk spenótos tésztával és püspökkenyérrel.

LEVES

Kolbászos cukkinileves tejfölös habarással

Recept itt!

Még több különleges leves itt!

FŐÉTEL

Spenótos-tejszínes tészta

Recept itt!

Még több spenótos tészta itt!

DESSZERT

Tahinis-gyömbéres püspökkenyér

Recept itt!

Még több püspökkenyér itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek