Mit főzzek ma? 2017. 11. 12. vasárnap

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma fokhagymakrémlevest hoztunk tintahalas rizottóval és krémessel.

LEVES

Fokhagymakrémleves GastroHobbi konyhájából

Recept itt!

Még több fokhagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Tintahal tintás tönkölyrizottóval

Recept itt!

Még több tintahalas recept itt!

DESSZERT

Krémes Bessy konyhájából

Recept itt!

Még több krémes itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek