Mit főzzek ma? 2017. 11. 11. szombat

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma káposztalevest hoztunk sertéspörkölttel és mézes zserbóval.

LEVES

Joghurtos-kolbászos káposztaleves

Recept itt!

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Sertéspörkölt petrezselymes burgonyával

Recept itt!

Még több sertéspörkölt itt!

DESSZERT

Mézes zserbó ahogy Kingus készíti

Recept itt!

Még több mézes krémes itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk