Mit főzzek ma? 2017. 03. 23. csütörtök

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma karalábélevest hoztunk töltött gombával és sütikoszorúval.

LEVES

Kapros karalábéleves húsgombóccal

Recept itt!

Még több karalábéleves itt!

FŐÉTEL

Darált hússal töltött gombafejek sütőben sütve

Recept itt!

Még több töltött gomba itt!

DESSZERT

Mandulás-mákos koszorú

Recept itt!

Még több sütikoszorú itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek