Mit főzzek ma? 2017. 03. 02. csütörtök

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma csülkös bablevest hoztunk hortobágyival és kókuszos tallérral.

LEVES

Apukám bableves füstölt csülökkel és pogácsával

Recept itt!

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Csőben sült hortobágyi húsos palacsinta

Recept itt!

Még több csőben sült itt!

DESSZERT

Csokoládés-kókuszos tallér

Recept itt!

Még több édes tallér itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek