Mit főzzek ma? 2016.11.05. szombat

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy házias tyúkhúslevest kínálunk resztelt májjal, és egy egyszerű sajttortát fehércsokival!

LEVES

Tyúkhúsleves

A receptért katt!

Még több levesért katt ide!

FŐÉTEL

Resztelt-pirított marhamáj

A receptért katt!

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

A legegyszerűbb sajttorta fehércsokival

A receptért ide katt!

Még több desszertért ide kattints!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek