Nagy nosztalgiázás és még nagyobb volumenű jóllakás vár titeket, ha végigeszitek ezt a két napnyi menüsort:
SZOMBAT
FELTÉT
Egyszerű tojásfasírt
Nem feltétlenül kell hús a szaftos fasírthoz: erre kiváló példa az alábbi recept, amelyben tojás, zsemle és egy nagy csokor zöldfűszer alakul aranybarna és ízes pogácsákká. ...
Még több vega fasírt itt!
FŐÉTEL
Brokkolifőzelék egyszerűen
Krémes, zöld, ízekben gazdag főzelék készülhet a brokkoliból, egy olyan étel ráadásul, amely nem hagyja kárba veszni a zöldség egy részét sem. Rántás nélkül érhetünk el gazdag ...
Még több brokkolifőzelék itt!
DESSZERT
Egyszerű kakaós csiga
A kakaós csiga az egyik legautentikusabb magyar péksütemény, hiszen más országokban nem igazán lelhető fel ilyen ízben. Mivel minden pékségben megtalálható, emiatt szinte végtelen ...
Még több kakaós csiga itt!
VASÁRNAP
KÖRET
Tökéletes burgonyapüré
Sokunk nagy kedvence a krumplipüré, jöjjön hát egy recept, ami alapján minden alkalommal tökéletes lesz, azaz könnyű, habos és csomómentes!
Még több krumpliköret itt!
FŐÉTEL
Stefánia-vagdalt, ahogy a Nagyi is sütötte
A Stefánia-vagdalt (vagy más, ismertebb nevén Stefánia-szelet, töltött fasírt) népszerűsége a nyolcvanas években tört be a magyar gasztronómiába és konyhákba, innentől nem volt ...
Még több vagdalt itt!
DESSZERT
Klasszikus császármorzsa
Nagyon szeretjük a császármorzsát, amit igen egyszerű elkészíteni, ezért nem is értem, sokan miért inkább a bolti dobozossal próbálkoznak. Ez az adag két személyre elegendő, így ...
Még több császármorzsa itt!