Krémlevesbe, lángosba, sztrapacskába, muffinba, de édes gombócba is beletesszük mind a krumplit, mind az édesburgonyát!
SZOMBAT
LEVES
Lassú főzésű "fehérkrémleves" hullámos burgonyacsipsszel és cheddarral
Ez a krémes vegetáriánus leves szerény téli alapanyagokra épül, de a tejföl és a metélőhagyma hozzáadásával izgalmakat is csempászhetünk a krémlevesbe. Nem beszélve a ráhalmozott ...
Még több krémleves itt!
FŐÉTEL
Puha burgonyás lángos
Aki kóstolta már a burgonyás tésztájú lángost, gyakran nem is akar visszatérni a klasszikus verzióhoz: kifejezetten jól áll az olajban sült, puha kelt tésztának a keményítőben gazdag ...
Még több burgonyás lángos itt!
DESSZERT
Még több különleges muffin itt!
VASÁRNAP
LEVES
Édesburgonya-krémleves chilis sült paradicsommal
Egy finom ételhez nem szükséges mindig hús. Néhány zöldségből is készíthetünk finom, tartalmas ételt. A csípős hidegben a leves és a chili is tökéletes segítség, én most ...
Még több krémleves itt!
FŐÉTEL
Még több sztrapacska itt!
DESSZERT
Diós morzsás szilvás gombóc
Szilvásgombóc, ó-ó-ó-ó! A megunhatatlan gyerekdal az ősszel együtt kúszott vissza a fülekbe, nem maradt hát más választás, mint elkészíteni! A hagyományos morzsába csempésztünk ...
Még több szilvás gombóc itt!