Minek a gömbdísz, ha Nutellát is akaszthatsz a karácsonyfára

Mogyorókrém-rajongóknak kötelező karácsonyra a nutellás karácsonyfadísz.

Mindössze egy dollárért (kb. 286 Ft) árulja az amerikai Target áruházlánc a mini Nutellát. A termék olcsónak tűnhet, azonban csak két teáskanálnyi mogyorókrém van benne. Az amerikaiakat azonban ez nem érdekli, és teljesen rákattantak a kis üvegcsékre.

Egyeseknek annyira megtetszett a mini termék, hogy karácsonyfadíszeket készítettek belőle. Ha belegondolunk, annyira nem rossz ötlet, mivel kevesebbe kerül, mint egy gömbdísz. Az már persze más kérdés, hogy mennyire mutat jól a fán.

Ha esetleg ti is kedvet kapnátok a nutellás díszekhez, akkor eláruljuk, rendelésre néhány magyar boltban is beszerezhető a termék.

Ezeket olvastad már?

via Insider

Címlapról ajánljuk

További cikkek

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.