Minden meglesz időben? – Karácsonyi lista a ZEWA-tól Neked is

A csillagszóró megvan? Van elég sütőmargarin? A feladatok száma karácsonykor végtelen, de a memóriánk sajnos nem. Nyomtasd ki praktikus karácsonyi listánkat a ZEWA-tól!

Az ünnepet természetesen nem kipipálni akarjuk, hanem megélni, és minden percét kiélvezni. A kismillió teendő egy részét viszont érdemes gyorsan, hatékonyan és főleg idejében elvégezni, hogy aztán ráérősen elmerülhessünk a kellemesebb feladatokban, mint a közös sütés, ajándékkészítés vagy dekorálás.

Vágj neki az egésznek az idén még szervezettebben!

Karácsonyi listánkon megtalálod a teendőket csoportokra osztva, kipipálható formában. Nyomtasd ki, tedd fel például a hűtőszekrény ajtajára, és ellenőrizd menet közben. A dekorációtól a sütés-főzésen át az ünnepi programig sorra vettük a fő témákat, és még neked is hagytunk helyet saját egyéb teendőid feljegyzéséhez. Ne feledd: apró segítségünk nagy hasznodra válhat!

KIPIPÁLHATÓ KARÁCSONYI LISTA:

Nézd meg és nyomtasd ki Te is!

Az biztos, hogy idén sem az angyalkák fognak feltakarítani a karácsonyi sütés-főzés után, mert nekik más dolguk akad. Legyen tehát kéznél elegendő Zewa háztartási papírtörlő is! A kicsavarható anyagú Wisch&Weggel többször is törölhetünk, a félbe téphető kiszerelés szintén takarékos, az óriási, Jumbo-méretű választása pedig hosszú távon is kiválóan megéri a családban. Bővebben a papírtörlőkről itt olvashatsz.

További információért a ZEWA-ról kattints ide

Még több Karácsonyi receptet itt találsz

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek