Minden meglesz időben? – Karácsonyi lista a ZEWA-tól Neked is

A csillagszóró megvan? Van elég sütőmargarin? A feladatok száma karácsonykor végtelen, de a memóriánk sajnos nem. Nyomtasd ki praktikus karácsonyi listánkat a ZEWA-tól!

Az ünnepet természetesen nem kipipálni akarjuk, hanem megélni, és minden percét kiélvezni. A kismillió teendő egy részét viszont érdemes gyorsan, hatékonyan és főleg idejében elvégezni, hogy aztán ráérősen elmerülhessünk a kellemesebb feladatokban, mint a közös sütés, ajándékkészítés vagy dekorálás.

Vágj neki az egésznek az idén még szervezettebben!

Karácsonyi listánkon megtalálod a teendőket csoportokra osztva, kipipálható formában. Nyomtasd ki, tedd fel például a hűtőszekrény ajtajára, és ellenőrizd menet közben. A dekorációtól a sütés-főzésen át az ünnepi programig sorra vettük a fő témákat, és még neked is hagytunk helyet saját egyéb teendőid feljegyzéséhez. Ne feledd: apró segítségünk nagy hasznodra válhat!

KIPIPÁLHATÓ KARÁCSONYI LISTA:

Nézd meg és nyomtasd ki Te is!

Az biztos, hogy idén sem az angyalkák fognak feltakarítani a karácsonyi sütés-főzés után, mert nekik más dolguk akad. Legyen tehát kéznél elegendő Zewa háztartási papírtörlő is! A kicsavarható anyagú Wisch&Weggel többször is törölhetünk, a félbe téphető kiszerelés szintén takarékos, az óriási, Jumbo-méretű választása pedig hosszú távon is kiválóan megéri a családban. Bővebben a papírtörlőkről itt olvashatsz.

További információért a ZEWA-ról kattints ide

Még több Karácsonyi receptet itt találsz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!

Soha ne tárold nejlonban ezt a 7 zöldséget

Manapság sajnos szinte elkerülhetetlen a nejlonzacskók használata, és ez nemcsak a környezetünkre van káros hatással: az alábbi zöldségek is megsínylik, ha hosszabb időt töltenek el a műanyag fogságában.