Milyen lenne a cordon bleu, ha a Burger Kingben készítenék? - HÁT ILYEN!

A következő néhány hónapban egy új szendvicset tesztel az amerikai gyorsétteremlánc. Kitudja, lehet Magyarországra is eljut.

A rántott hús reneszánszát éli nemcsak hazánkban, hanem a világ számos pontján. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a nagyobb gyorséttermek is rendre probálják belecsempészni a panírozott húsokat a szendvicseikbe. (A KFC-nek nyilván könnyű dolga van.) A Burger King most egy népszerű fogást, a cordon bleut gondolta újra egy szendvicsben. S hogy milyen szerintük az étel, íme...

A Cordon Bleu szendvicsben rántott csirke van, sonkával, mozzarella sajttal és borsos paradicsomszósszal. A szendvicset egyelőre öt dollárért (1380 forint) lehet kapni az Egyesült Államokban, de tervezik, hogy a következő hónapokban máshol is kipróbálják. Mondjuk Magyarországon?

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via Foodbeast

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

20 mesés gasztrokönyv 2025 karácsonyára, amitől minden konyhatündér szíve megdobban

Rég nem volt már ehhez hasonló gasztrokönyvdömping, mint az idei évben, de legalább van miből válogatni karácsonyi ajándék gyanánt. A felhozatal nagyon színes, hiszen a klasszikus szakácskönyvektől kezdve a vegán, mentes recepteket felvonultató köteteken át desszertekre fókuszáló vagy éppen az air fryer sokoldalúságát bemutató könyvek mellett önéletrajzi ihletésű kitárulkozással is találkozunk. Lássuk az idei év húsz, leginkább említésre méltó gasztrokönyvét!

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...