Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Milliós borravalót kapott a pincér egy eldurvult randi végén

Sajátos bosszút állt az a nő barátján, aki egy rosszul sikerült randevút követően több ezer dollár borravalót hagyott a pincérnek, természetesen a férfi hozzájárulása nélkül.
Az eset Floridában történt, ahol egy Serina Wolfe nevű nő és párja egy part menti étteremben vacsoráztak. A nem túl romantikusra sikerült estét egy komolyabb veszekedés tette tönkre, a nő ugyanis arra kérte barátját, vegyen neki egy repülőjegyet New York-ba. 
 
 
Miután a fiú nemet mondott a kérésre, a 24 éves nő a srác kártyájával fizetve az eredetileg 55 dolláros (nagyjából 16 ezer forintos) számlára még ráterhelt borravalóként 5000 dollárt (1 millió 445 ezer forintot). 
 
Mikor a férfi észrevette, mennyi pénz ment le a kártyájáról, azonnal számon kérte barátnőjét, aki tagadta, hogy ő lett volna a hibás. A problémát ezután az étteremnek is jelezte a fiú, ekkor azonban már késő volt, a pincér ugyanis már megkapta a neki járó busás pénzösszeget. 
 
 
Az összeveszésből hamar rendőrségi ügy lett, Serina Wolfe elfogása után pedig már bevallotta bűnét, miszerint bosszúból szedett le 5000 dollárt párja bankkártyájáról. 
A nőt 1000 dolláros pénzösszegben büntették meg, a párost kiszolgáló pincérnek pedig valószínűleg ez volt élete eddigi legjobb munkanapja. 
 

EZ IS ÉRDEKES: 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Sat, 2019-07-13 00:13

Ellenőrizetlen bulvárkacsa. Biztos, hogy így nem történt meg. Veszekedést követően miért adná bárki a csaja (még nem is a felesége) kezébe a kártyáját? Ha azonnal rájött a turpisságra, miért nem vonatta vissza egy gyors telefonnal a bankjánál a hibát? Miért nem kérte oda az étterem vezetőjét, hogy a pincérrel gyorsan tisztázzák, hogy tévedés/csalás történt, adja szépen vissza? Hagyjuk már az egészet.

Az viszont tetszik, hogy a “hír” színvonalához igazítottátok a helyesírást: “mi szerint” “bűntették”. Tartalom és forma szépen egyezik.