Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Milla Jovovich gyönyörű szoptatós szelfit posztolt magáról

Egyre több világsztár mutatja meg büszkén, hogyan szoptatja a babáját – most Milla Jovovich, modell és színésznő tett ki magáról egy képet, amin harmadik kislányát eteti.

„Nagyon hálás vagyok ezekért a nyugodt pillanatokért az én szivárvány babámmal. A kedvenc pillanataim közé tartozik a szoptatás. Ahogy ez az édes kicsi sütemény rám néz, a pici kezei, az az elképesztő illat, a selymes haj, nagyon nagyra értékelem az életünknek ezt az időszakát – rövid és pillanatnyi csak, mégis olyan jó lesz rá visszanézni később“ – írja a 44 éves Milla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milla Jovovich (@millajovovich) által megosztott bejegyzés,

Három lány

A színésznő 2002 óta van együtt férjével, Paul W.S. Andersonnal, a brit filmrendezővel (aki többek között a Mortal Kombat és a Resident Evil rendezéséről ismert), és három lányuk van. A legidősebb lány a 12 éves Ever, középső, Dashiel 5 éves, a legkisebb, Osian pedig csak három hónapos. Az Osian egy wales-i fiúnév, amelyet sok más egyéb fiúnév mellett adtak a babának, mert nem tudtak megegyezni, illetve hogy legyen miből válogatnia, ha felnő – mesélte a gyermek születésekor Milla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milla Jovovich (@millajovovich) által megosztott bejegyzés,

Mint mi

A szupervagány színésznő az Instagramja alapján egy teljesen átlagos háromgyerekes anyuka, aki vicces gügyögős videókat oszt meg a babájáról és szappanbuborékokkal szórakoztatja a gyerekét a karantén ideje alatt az udvaron. Többször számol be a szoptatáson túl más anyasággal kapcsolatos kérdésekről is, például arról, miért engedi filmekben szerepelni 12 éves lányát, vagy hogy milyen a karanténban az otthon tanulás és a kisebbek szórakoztatása között egyensúlyozni.

A szoptatás fontossága 

Milla korábban is írt róla, hogy mennyire fontos számára a szoptatás, mikor az újszülött Osian besárgult és kék fény alá került, azt írta: “Teljes erőmmel igyekszem egy állandóan működő tejüzemmé változni, minden energiámat arra összpontosítom, hogy egész nap pizsamában etessem Osiant.“ Később arról is beszámolt, hogy hetekig jártak ki-be a kórházból a baba sárgasága miatt, és amikor nem szoptatott, akkor a lefejt tejjel igyekezték itatni a babát, amiben a nagytestvérei is besegítettek.  Mindenki, aki átélt már ilyen időszakot, megnyugszik látva, hogy még az olyan tökéletes nők is végigcsinálják, mint Milla Jovovich.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milla Jovovich (@millajovovich) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!