Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A magyarok egyik kedvenc boltja szoptatós anyákkal reklámoz

Végre nem tabu megmutatni egy szoptató nőt a reklámokban!

Nemrég még tabunak számított a szoptatásról beszélni, de úgy tűnik, végre kezdenek ledőlni ezek a falak is. Ma már nem kelt hatalmas felháborodást, ha egy nő végigsétál a kifutón, miközben a gyermekét szoptatja, vagy ha egy sztár ilyen típusú képet posztol közösségi oldalára. Legutóbb például Tápai Szabina osztott meg egy ilyen fotót az Instagramon, ami óriási népszerűségre tett szert. Kezdeményezések akadtak bőven ezzel kapcsolatban, azonban úgy néz ki, nem csak a kisebb cégek és magánemberek kezdtek el nyitni a szoptatós anyukák felé, hanem a nagyvállalatok is.  A nemrégiben megjelent Aldi és az Adidas reklámokban is anyukák szerepelnek, akik éppen gyermeküket szoptatják.

Az Adidas Now Is Her Time kampányában több aktivista is szerepel, köztük egy modell is, aki éppen gyermekét eteti. Az első képek, amik Isabela Grutmanról készültek, kis híján felrobbantották a netet. A legtöbb internetező kitörő örömmel fogadta a fotókat és örült neki, hogy végre ez a márka is beállt a szoptatós anyák mögé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isabela Rangel Grutman (@isabelagrutman) által megosztott bejegyzés,

Az Aldi is hasonlóan cselekedett, bár ők egy reklámfilmben, ami szintén nagyon sikeres lett. Ebben egy fiatal pár beszél az élelmiszerlánc babatermékeiről, miközben az édesanyja a világ legtermészetesebb módján szoptatja a gyermekét. Főleg az utóbbi miatt lett annyira sikeres a filmecske, mert nem csinál nagy dolgot az etetésből.

Mi kíváncsian várjuk, hogy melyik cég lesz a következő, aki csatlakozik ehhez a szuper kezdeményezéshez.

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!