Neked sikerül megfejtened a Mikulás-napi képrejtvényünket?

Reméljük, reggel téged is meglátogatott a Mikulás, és kaptál valami szuper meglepetést! Mi egy izgalmas képrejtvénnyel lepünk meg.

A mai nap valószínűleg egy kicsit lazább lesz, hiszen a legtöbb munkahelyet meglátogatja a Mikulás, és hoz valami sütit vagy csokoládét. Könnyedén előfordulhat, hogy egy kicsit elpilledsz emiatt napközben, de ne aggódj, mert készültünk egy jó kis fejtörővel, hogy kicsit felrázd magad, és könnyebben vedd az akadályokat.

Természetesen egy ünnepi hangulatú képrejtvénnyel kedveskedünk, ahol a tengernyi Mikulás között kell rálelned egy aranyos kis birkára, aki nagyon elbújt a fehér szakállúak között.

Jöhet a képrejtvény?

Na, hová tűnt a kis bari?

A legügyesebb keresőknek elég csupán 10 másodperc, hogy megtalálják a bárányt, de ne csüggedj, ha neked nem sikerült ennyi idő alatt, vagy egyáltalán nem bukkantál a nyomára, hiszen picit lejjebb eláruljuk a megoldást!

Bizony, ott bújt meg!

Persze, ha szeretnéd még gyorsabban megfejteni az ilyen típusú feladványokat, akkor gyakorolj sokat, a mi oldalunkon is számtalan optikai illúziót találsz!

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.