Megvan a holnapi reggelitek - mini sajtos rágcsa

Megtaláltuk nektek a holnapi reggeliteket - parmezános rágcsa fél perc alatt a serpenyőből! Imádni fogja mindenki.

Ha tanácstalan vagy, hogy mi legyen a reggeli hétvégén, viszont szívesen újítanál, és imádod a sajtot is, akkor ez a serpenyős sajtos sült tallér a te barátod lesz.

ELKÉSZÍTÉS

1. Reszelj le egy kevés parmezánt (vagy valamiféle kemény szárazabb sajtfélét).

2. Csippents össze belőle egy keveset, szórd a forró tapadásmentes (!) serpenyőre, süsd aranybarnára, majd fordítsd meg, mint egy palacsintát!

3. Ha mindkét oldala kész (kb. 30 mp, akkor süss még vagy 20-at, mártogasd (fokhagymás) tejfölbe, joghurtba, és ropogtasd szeretettel!

Ez is ízleni fog!

Ezt eszi Martha Stewart reggelire

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

„Minél kevesebb fűszert használunk, annál jobban megismerjük az étel igazi...

A koreai konyha az utóbbi időben világszerte kiemelt figyelemnek örvend. Részben, mert ez a mindent elsöprő koreai hullám, az úgynevezett hallyu egyik zászlóshajója, részben, mert hagyományos konyhatechnikai eljárásaival fenntartható példát mutat. És nem kis részben azért, mert globalizáció ide, nagyvárosokba begyűrűző nyugati éttermek oda, a koreaiak egy része ma is szinte szakrális viszonyt ápol az étellel.

Balázs Barbara

További cikkek