Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Megváltozott az ALDI nyitvatartása

Az ALDI az elmúlt napokban több változtatást is bevezetett a vásárlók és a dolgozók védelmének érdekében – legutóbb a nyitvatartási időt változtatták meg.

A koronavírus miatt rövidített nyitvatartási idővel várják a vásárlókat az ALDI boltok – vette észre a szupermarketlánc hivatalos oldalán az új információkat a Pénzcentrum.hu. A népszerű szupermarketlánc döntését a vásárlók és a dolgozók érdekében hozta meg, így múlt hétfő óta már a következő nyitvatartás szerint működnek a diszkontok: 

  • Hétfőtől-Szombatig: 08.00-19.00-ig 
  • Vasárnap: 08.00-18.00-ig. 

Az új nyitvatartási időről az ALDI országos ügyvezető igazgatója, Bernhard Haider azt nyilatkozta a Facebookon: 

,,Az új nyitvatartási rend mindannyiunk érdeke. Az egészségmegőrzés mellett célunk, hogy csökkentsük munkatársaink leterheltségét mind a boltokban, mind a központi raktárban, és továbbra is a megszokott színvonalon szolgáljuk ki Önöket. Az intézkedés bevezetésével több idő jut majd polcaink feltöltésére, a vásárlói igények kielégítésére. Az új nyitvatartási rend hatásait folyamatosan elemezni fogjuk, és szükség esetén döntésünket felülvizsgáljuk."
 
 
A hivatalos tájékoztatás szerint a másik fontos, vásárlókat és dolgozókat egyaránt védő intézkedés a pénztárakhoz felszerelt védőplexik bevezetése
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!