Megújultunk! Megújultunk! Megújultunk!

Üdvözlünk megújult oldalunkon, engedd meg, hogy megmutassuk a változásokat!

Olvasd el összefoglalónkat, hogy minél többet megtudj a NoSaltyról!A legszembetűnőbb újításunk, hogy ezentúl minden recept egy főkategóriához és azon belül egy alkategóriához tartozik. Összesen 39 főkategóriát hoztunk létre és ezen belül (nem vicc!) 902 alkategóriát. Reméljük, ez tovább segíti az oldalunk böngészését és a receptek megtalálását!

Reméljük, hogy átláthatóbb, egyszerűbb és szerethetőbb oldalt sikerült létrehoznunk!

Megújult külső

Nemcsak okosabb, hanem szebb is lett az oldalunk, reméljük nektek is tetszeni fog ).

Cikkek

A másik nagy meglepetésünk, hogy ezen túl cikkekkel, hírekkel, ajánlókkal és játékokkal is élvezetesebbé kívánjuk tenni oldalunk böngészését. Reméljük, tetszenek majd!

Saját oldal képpel (belépett felhasználóknak)

Mostantól nemcsak a szakácsoknak lehet saját oldala, hanem Neked is. Feltölthetsz saját fényképet vagy választhatsz a különböző gyümölcs-, zöldség- és fűszerfotók közül (van néhány meglepetésünk is). Ha kedved tartja, megadhatod születésnapodat, hobbidat, elmondhatod, mik a kedvenced ételeid, alapanyagaid, receptjeid. Egy helyen megnézheted a receptkönyvedet, kedvenc szakácsaidat, elkészített receptjeidet. Saját oldaladról tudsz regisztrálni szakácsnak és beküldeni receptet, alapanyagot, praktikát. Hamarosan nyomon követheted egy helyen a receptjeid statisztikáit, nézettségét.

Nyilvános felhasználói oldalak

Megnézheted mások felhasználói oldalát, reméljük, ebből barátságok is születnek majd, a meglévők pedig elmélyülnek. A nyilvános profilokon keresztül még több inspirációval kereshetsz recepteket, hiszen megnézheted mások receptkönyvét, receptjeit és kedvenc szakácsait, valamint „elkészítem” receptjeit.

Megújult a receptkönyv

Most már nemcsak recepteket, hanem alapanyagokat és praktikákat is elmenthetsz, amelyeket különböző módon rendezhetsz. Eldöntheted, hogy a receptkönyvedet mások is láthassák-e. Hamarosan fogásonként és kategóriánként is megnézheted receptkönyvedet.

Kedvenc receptkönyv és szakács (belépett felhasználóknak)

Az indulásnál már mindenkinek lehet kedvenc szakácsa, így folyamatosan nyomon követhető lesz, hogy kedvenc szakácsunk melyik receptből készítette a vacsorát vagy az ebédet. Hamarosan indul a kedvenc receptkönyv funkció is, amivel bárkinek a publikus receptkönyvét lementhetjük kedvenceink közzé.

Elkészítem receptek (belépett felhasználóknak)

Mentsd el, hogy melyik receptet akarod elkészíteni, és ha elkészítetted, jelöld be, hogy mások is lássák!

Könnyebb keresés

Sokak kívánsága teljesült, mostantól csak egyszer kell lenyomni az entert, és működik a keresőnk! Ennek mi is nagyon örülünk! A kategorizálás mellett, reméljük, nagy segítséget jelent a részletes kereső használata, ahol egy főkategória kiválasztása után azt sok-sok jellemzőre le lehet szűrni!

Mi van a hűtődben?

Sokak kedvence, a Mi van a hűtődben? is nagyobb szerepet kap mostantól a NoSalty életében. Mostantól nemcsak azt jelölhetitek be, hogy mi van, hanem azt is, hogy mi nincs benne. Jó mókát hozzá!

Alapanyag-kisokos

Az alapanyag menünél ezen túl az alapanyaghoz kapcsolódó recepteket lehet böngészni és egy másik oldalon összerendeztük az alapanyag-kisokosba őket, és itt lehet róluk olvasni.

Feliratkozás kategóriaértesítőre

Ha tetszenek a kategóriák, iratkozz fel rájuk, hogy napra kész legyél az új húslevesekből, legújabb muffinokból, kakaós csigákból vagy akár a pirítósokból!

Toplisták

A még jobb és a még szebb NoSalty.hu oldalon szeretettel várunk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek