Elindult a TV Paprika Magazin blogja

Megújult külsővel, tartalommal és koncepcióval jelentkezik a TV Paprika Magazin, izgalmas írásaikat pedig új blogjukon is elérhetővé teszik.

A megújult TV Paprika Magazin bemutatója

Múlt szerdán tartotta beharangozó sajtótájékoztatóját a megújult TV Paprika Magazin. A minden hónap utolsó péntekén, 92 oldalon megjelenő lap célja, hogy gyorsan, egyszerűen elkészíthető ételeket, pénztárcabarát alapanyagokat, és a mindennapi konyhai tevékenységeket megkönnyítő tippeket mutasson be. Épp ezért a megújult kiadvány „Az okos nő konyhája” szlogennel csábítja jövőbeli olvasóit.

Az alapkoncepció hű szeretne maradni az otthon ízeihez, így mind hozzávalók, mind elkészítési mód tekintetében a természetesség és az otthonosság kerül előtérbe. Nimila Ági főszerkesztő áprilisi beköszönőjében úgy fogalmaz, a kiadvánnyal hangsúlyozni szeretnék, „hogy az a legjobb étel, ami szeretettel készül, minden más csak a körítés. Hogy senki nem születik konyhatündérnek, de mindenkinek lehetnek sikerélményei a konyhában.”

A TV Paprika Magazin havonta külön-külön rovatban foglalkozik a házias ízekkel, a sütemények elkészítésének praktikáival, de végigbarangolja Magyarország gasztronómiai térképét is. Emellett külön helyet kapnak a főzelékek mint konyháink megbízható szereplői, és bemutatásra kerülnek a legfrissebb táplálkozási- és életmódtrendek is. Ráadásul weboldalunk mellett most a magazinban is olvashatók lesznek a NoSalty.hu főszerkesztőjének, Kárai Dávidnak, alias ízHUSZÁRnak az írásai.

ízHUSZÁR az április számban az arab világba kalauzol benneteket

A megújult gasztronómiai lap ezentúl a Kossuth Kiadói Csoport gondozásában jelenik meg, előfizetni is a kiadó honlapján lehet. Az áprilisi nyitószám egyébként kedvezményes áron, 295 forintért már kapható az újságárusoknál.

Az online jelenlét megteremtése érdekében aktív Facebook-oldalt is működtet a szerkesztőség. Ám ami talán még fontosabb, hogy elindult a TV Paprika Magazin blogja is, amelyen izgalmas írások és tartalmak válnak egy kattintással elérhetővé.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek