Elindult a TV Paprika Magazin blogja

Megújult külsővel, tartalommal és koncepcióval jelentkezik a TV Paprika Magazin, izgalmas írásaikat pedig új blogjukon is elérhetővé teszik.

A megújult TV Paprika Magazin bemutatója

Múlt szerdán tartotta beharangozó sajtótájékoztatóját a megújult TV Paprika Magazin. A minden hónap utolsó péntekén, 92 oldalon megjelenő lap célja, hogy gyorsan, egyszerűen elkészíthető ételeket, pénztárcabarát alapanyagokat, és a mindennapi konyhai tevékenységeket megkönnyítő tippeket mutasson be. Épp ezért a megújult kiadvány „Az okos nő konyhája” szlogennel csábítja jövőbeli olvasóit.

Az alapkoncepció hű szeretne maradni az otthon ízeihez, így mind hozzávalók, mind elkészítési mód tekintetében a természetesség és az otthonosság kerül előtérbe. Nimila Ági főszerkesztő áprilisi beköszönőjében úgy fogalmaz, a kiadvánnyal hangsúlyozni szeretnék, „hogy az a legjobb étel, ami szeretettel készül, minden más csak a körítés. Hogy senki nem születik konyhatündérnek, de mindenkinek lehetnek sikerélményei a konyhában.”

A TV Paprika Magazin havonta külön-külön rovatban foglalkozik a házias ízekkel, a sütemények elkészítésének praktikáival, de végigbarangolja Magyarország gasztronómiai térképét is. Emellett külön helyet kapnak a főzelékek mint konyháink megbízható szereplői, és bemutatásra kerülnek a legfrissebb táplálkozási- és életmódtrendek is. Ráadásul weboldalunk mellett most a magazinban is olvashatók lesznek a NoSalty.hu főszerkesztőjének, Kárai Dávidnak, alias ízHUSZÁRnak az írásai.

ízHUSZÁR az április számban az arab világba kalauzol benneteket

A megújult gasztronómiai lap ezentúl a Kossuth Kiadói Csoport gondozásában jelenik meg, előfizetni is a kiadó honlapján lehet. Az áprilisi nyitószám egyébként kedvezményes áron, 295 forintért már kapható az újságárusoknál.

Az online jelenlét megteremtése érdekében aktív Facebook-oldalt is működtet a szerkesztőség. Ám ami talán még fontosabb, hogy elindult a TV Paprika Magazin blogja is, amelyen izgalmas írások és tartalmak válnak egy kattintással elérhetővé.

Címlapról ajánljuk

További cikkek