Elindult a TV Paprika Magazin blogja

Megújult külsővel, tartalommal és koncepcióval jelentkezik a TV Paprika Magazin, izgalmas írásaikat pedig új blogjukon is elérhetővé teszik.

A megújult TV Paprika Magazin bemutatója

Múlt szerdán tartotta beharangozó sajtótájékoztatóját a megújult TV Paprika Magazin. A minden hónap utolsó péntekén, 92 oldalon megjelenő lap célja, hogy gyorsan, egyszerűen elkészíthető ételeket, pénztárcabarát alapanyagokat, és a mindennapi konyhai tevékenységeket megkönnyítő tippeket mutasson be. Épp ezért a megújult kiadvány „Az okos nő konyhája” szlogennel csábítja jövőbeli olvasóit.

Az alapkoncepció hű szeretne maradni az otthon ízeihez, így mind hozzávalók, mind elkészítési mód tekintetében a természetesség és az otthonosság kerül előtérbe. Nimila Ági főszerkesztő áprilisi beköszönőjében úgy fogalmaz, a kiadvánnyal hangsúlyozni szeretnék, „hogy az a legjobb étel, ami szeretettel készül, minden más csak a körítés. Hogy senki nem születik konyhatündérnek, de mindenkinek lehetnek sikerélményei a konyhában.”

A TV Paprika Magazin havonta külön-külön rovatban foglalkozik a házias ízekkel, a sütemények elkészítésének praktikáival, de végigbarangolja Magyarország gasztronómiai térképét is. Emellett külön helyet kapnak a főzelékek mint konyháink megbízható szereplői, és bemutatásra kerülnek a legfrissebb táplálkozási- és életmódtrendek is. Ráadásul weboldalunk mellett most a magazinban is olvashatók lesznek a NoSalty.hu főszerkesztőjének, Kárai Dávidnak, alias ízHUSZÁRnak az írásai.

ízHUSZÁR az április számban az arab világba kalauzol benneteket

A megújult gasztronómiai lap ezentúl a Kossuth Kiadói Csoport gondozásában jelenik meg, előfizetni is a kiadó honlapján lehet. Az áprilisi nyitószám egyébként kedvezményes áron, 295 forintért már kapható az újságárusoknál.

Az online jelenlét megteremtése érdekében aktív Facebook-oldalt is működtet a szerkesztőség. Ám ami talán még fontosabb, hogy elindult a TV Paprika Magazin blogja is, amelyen izgalmas írások és tartalmak válnak egy kattintással elérhetővé.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek