Elindult a TV Paprika Magazin blogja

Megújult külsővel, tartalommal és koncepcióval jelentkezik a TV Paprika Magazin, izgalmas írásaikat pedig új blogjukon is elérhetővé teszik.

A megújult TV Paprika Magazin bemutatója

Múlt szerdán tartotta beharangozó sajtótájékoztatóját a megújult TV Paprika Magazin. A minden hónap utolsó péntekén, 92 oldalon megjelenő lap célja, hogy gyorsan, egyszerűen elkészíthető ételeket, pénztárcabarát alapanyagokat, és a mindennapi konyhai tevékenységeket megkönnyítő tippeket mutasson be. Épp ezért a megújult kiadvány „Az okos nő konyhája” szlogennel csábítja jövőbeli olvasóit.

Az alapkoncepció hű szeretne maradni az otthon ízeihez, így mind hozzávalók, mind elkészítési mód tekintetében a természetesség és az otthonosság kerül előtérbe. Nimila Ági főszerkesztő áprilisi beköszönőjében úgy fogalmaz, a kiadvánnyal hangsúlyozni szeretnék, „hogy az a legjobb étel, ami szeretettel készül, minden más csak a körítés. Hogy senki nem születik konyhatündérnek, de mindenkinek lehetnek sikerélményei a konyhában.”

A TV Paprika Magazin havonta külön-külön rovatban foglalkozik a házias ízekkel, a sütemények elkészítésének praktikáival, de végigbarangolja Magyarország gasztronómiai térképét is. Emellett külön helyet kapnak a főzelékek mint konyháink megbízható szereplői, és bemutatásra kerülnek a legfrissebb táplálkozási- és életmódtrendek is. Ráadásul weboldalunk mellett most a magazinban is olvashatók lesznek a NoSalty.hu főszerkesztőjének, Kárai Dávidnak, alias ízHUSZÁRnak az írásai.

ízHUSZÁR az április számban az arab világba kalauzol benneteket

A megújult gasztronómiai lap ezentúl a Kossuth Kiadói Csoport gondozásában jelenik meg, előfizetni is a kiadó honlapján lehet. Az áprilisi nyitószám egyébként kedvezményes áron, 295 forintért már kapható az újságárusoknál.

Az online jelenlét megteremtése érdekében aktív Facebook-oldalt is működtet a szerkesztőség. Ám ami talán még fontosabb, hogy elindult a TV Paprika Magazin blogja is, amelyen izgalmas írások és tartalmak válnak egy kattintással elérhetővé.

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...