Le ne maradj a szezonról, irány bodzát gyűjteni, aztán szörpöt főzni, mert olyan egyszerű, hogy szinte képtelenség elrontani!
Ha bírod a lecsót, jóízűen falod az indai kaját, és nem félsz használni a fűszereket sem, akkor mondom, mivel teheted boldoggá a gyomrodat! 
Maradékmentés felsőfokon azokra a napokra, amikor az embernek semmi kedve főzni, de mégis valami többre vágyik a felvágottas szendvicsnél.
Egy szendvics, amit ha valaki bedobna az itthoni őrült sztrítfúd-versenybe, akkor alapjáraton imába foglalnák a nevét a vegák, de nem kizárt, hogy még a húsevők is.
Nem, egyáltalán nem hittem abban, hogy otthon, mindenféle hókuszpókusz nélkül lehetséges jó kenyeret sütni. Tévedtem.
Egy régóta vágyott disznóvágás, egy nagy zabálás, és egy recept, amit akár Húsvétkor is bevethetünk, hogy megbolondítsuk a főtt tojásokat.

Korábbi bejegyzések