Nem, a ráknak semmi köze a bolognaihoz, a bazsalikomnak annál inkább, meg a trükknek, amit érdemes megtanulni!
Vészesen közeleg a nyár vége, de mielőtt ideérne, még gyorsan megírtam ezt a receptet, hogy megfőzzétek, mert kár lenne kihagynotok!
Ideje egy életre megjegyezni az eredeti carbonara technikáját, mert sokkal egyszerűbb (és finomabb), mint a tejszínnel-sonkával felütött változat!
Ha kipróbálnál valami újat a majonézes krumpli mellett, akkor mutatom, mivel dobd fel a grillpartit, és hogyan készíts észbontó salátákat a hús mellé.
Most kell ezt megfőzni, amíg friss, zsenge a karalábé - én idén csavartam rajta hármat, amitől még nagyobb favorit lett nálam!
Le ne maradj a szezonról, irány bodzát gyűjteni, aztán szörpöt főzni, mert olyan egyszerű, hogy szinte képtelenség elrontani!

Korábbi bejegyzések