Egy lusta, ráérős, másnapos vasárnap délelőtt nincs is jobb elfoglaltság annál, mint az, ha az időnket EVÉSSEL töltjük. Az Eggs Benedict tökéletes fogás ilyenkor.
A botrányhősnőkként is ismert "divatkirálylányok" újabb meghökkentő húzása, hogy kajahordó dobozokat terveznek. Mindezt táskaként.  
Mándoki Réka építész egy ideális világból idecsöppent, világos, nyitott éttermet álmodott meg diplomamunkaként, ahol hekk helyett harcsát lehetne falatozni a Balaton partján.
Brazília Guarujá nevű városában, a Bate Papo nevű pizzériában eszméletlen pizzakölteményekkel bombázzák a vendégeket. A dinnyétől a csirkéig, minden helyet kap a pizzán.
Íme, a jelenben éljük most már a gasztroforradalom tomboló kreativitását. Az idei Édes Napokon a hajóágyúként szárnyaló képzelet igencsak szürreális alkotásokat kreált.
Egy vadonatúj kajatrend került fel a világhálóra, amiben kenyérlapok helyett csemegeuborka szeletek közé teszik a szendvicsbe való feltéteket.

Korábbi bejegyzések