Ha kipróbálnál valami újat a majonézes krumpli mellett, akkor mutatom, mivel dobd fel a grillpartit, és hogyan készíts észbontó salátákat a hús mellé.
Most kell ezt megfőzni, amíg friss, zsenge a karalábé - én idén csavartam rajta hármat, amitől még nagyobb favorit lett nálam!
Le ne maradj a szezonról, irány bodzát gyűjteni, aztán szörpöt főzni, mert olyan egyszerű, hogy szinte képtelenség elrontani!
Ha bírod a lecsót, jóízűen falod az indai kaját, és nem félsz használni a fűszereket sem, akkor mondom, mivel teheted boldoggá a gyomrodat! 
Maradékmentés felsőfokon azokra a napokra, amikor az embernek semmi kedve főzni, de mégis valami többre vágyik a felvágottas szendvicsnél.
Egy szendvics, amit ha valaki bedobna az itthoni őrült sztrítfúd-versenybe, akkor alapjáraton imába foglalnák a nevét a vegák, de nem kizárt, hogy még a húsevők is.

Korábbi bejegyzések