Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meglepő ötlettel állt elő a Meki, hogy az emberek végre egymással beszélgessenek ne a telefonjukkal

Egyes McDonald's-okban ezentúl nem lehet posztolgatni az Instagramra és a Facebookra, hogy éppen mit eszünk. Vagy mégis? 

Valószínűleg kevesen emlékezünk már azokra az ebédekre és vacsorákra, amikor nem a telefonunkhoz nyúltunk volna, míg az ételt vártuk. Az okostelefonok elterjedésével az étkezőasztalnál is egyre többet kerül elő a készülékünk. Gyakran posztoljuk az éppen elfogyasztásra szánt ételeinket. Ezen szeretett volna változtatni a McDonald's. 

A cég Szingapúrban mobiltelefon-széfeket telepített, hogy a vendégek oda rakják be a készülékeiket, ahelyett, hogy a hamburger elfogyasztása közben azokon pötyögjenek. Hogy bevált-e az elképzelés. A fotó tanúsága szerint sajnos nem...

Pedig a Meki most egy nemes ügy mellett tette le a voksát, szeretné összehozni a családokat. Egy kutatás szerint az ázsiai országban a gyerekek 72%-a, míg a szülők 69%-a bújik a telefonjába az ebéd, vacsora közben.

Hogy Magyarországon mennyire működne egy ilyen kezdeményezés? Valószínűleg hasonlóan üres kis széfeket látnánk az éttermekben...

...ezeket láttad már?

via Metro

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!