5 meglepő étel, ami egyszerűen fenséges csípős szósszal

Eljött az ideje, hogy előszedjük a konyhaszekrényben vagy a hűtőben felejtett csípős szószunkat, és végre valami emlékezetes harapnivalót készítsünk vele. Most mutatunk pár nem túl hétköznapi ötletet is ehhez!

Nem csoda, hogy a csípős szósz az egyik kedvenc ételízesítőnk, hiszen szinte bármilyen ételt fel lehet vele dobni. Az már tudjuk, hogy tökéletesen illik a csirkeszárnyhoz, ám remek kiegészítője lehet a kevésbé nyilvánvaló harapnivalóknak és ételeknek is. Ha például könnyebb fogásokra, például gyümölcsökre tesszük, akkor érdemes egy könnyedebb és savasabb csípős szószt (akár citrus-, akár ecetalapút) választani. És most azt is megmutatjuk, hogy mely ételekkel párosul meglepően jól a csípős íz.

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp vár rád:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek