Meghitt karácsony a hévízi Hotel Európa fit-ben!

Töltsd az év legszebb időszakát a Hotel Európa fitben, ahol kellemes karácsonyi hangulat és élménydús programok várnak!

Idén sem az ünnepek előtti nagytakarítással, sem a napokig tartó sütés-főzéssel nem kell foglalkoznod, hiszen az Európa fitben karácsonykor a házimunka helyett a közös programoké és a pihenésé lesz a főszerep! Pezsgős köszöntő, közös karácsonyfa-díszítés és gyertyagyújtás nyitja az idei ünnepet, de lesz ajándékosztás, kalácskóstolás forralt borral és teával, valamint fáklyás–lámpás gyalogtúra és mézeskalácssütés is.

Ezen kívül minden este élőzene, ünnepi szórakoztató koncert- és táncelőadások, gyermek táncprodukciók, hárfa- és fuvola ünnepi koncert, zumba show, 'Régi idők zenéje' koncertműsor, jazz koncert, valamint karikatúra-készítés is színesíti a programkínálatot.

A szállodai eseményeken kívül a város nyújtotta lehetőségeket is élvezhetik az idelátogatók. Az aktív időtöltés szerelmeseinek igényes kikapcsolódási lehetőséget nyújthat a hévízi jégpálya, mely december elejétől várja az érdeklődőket. A korcsolyázók minden nap birtokba vehetik a pályát, és egészen február végéig hódolhatnak a csúszkálásnak.

A jégpálya szomszédságában heti három alkalommal várja a vendégeket a hévízi termelői piac - a friss, házi készítésű árukat akár meg is kóstolhatjátok vásárlás előtt. A finom áruk mellett mesteremberek árulják portékáikat, helyben vásárolhattok cserépedényeket, kosarakat vagy akár kézi készítésű szappanokat.

Ha esetleg gondot okoz az idei karácsonyi ajándékok megálmodása, arra is van ötletünk! Lepd meg szeretteidet a legfontosabbal: nyugalommal és kényeztetéssel!

Ajándékozz pihenést a Hotel Európa fit****superior-ba, ajándékutalvány formájában! Legyen szó pihenésről, kényeztető kezelésekről vagy egy gyertyafényes vacsoráról, az Európa fit karácsonyi ajándékcsomag-ajánlata tökéletes meglepetés lehet a karácsonyfa alá, hiszen az intenzíven együtt töltött idő a legjobb, amelyet családtagjaidnak adhatsz.

További információk itt olvashatóak

Címlapról ajánljuk

További cikkek