Még több tartalommal és az ételérzékenységgel élőket segítő tippekkel jelentkezik a Meglepetés Mentes Konyha

Megújult külsővel, plusz húsz oldalnyi tartalommal, illetve még több okostelefonnal indítható videóval jelentkezett a Meglepetés Mentes Konyha. 

Hatalmas sikerrel debütált két hónappal ezelőtt a Meglepetés Mentes Konyhában a Liveprint okostelefonos alkalmazással indítható videós tartalom, így mostantól már minden lapszámban minimum két ilyennel találkozhatnak az olvasók. A napokban az újságos standokra került, megújult külsővel jelentkező, a jövőben plusz húsz oldalas terjedelemmel, gerincragasztva készülő gasztrokiadvány az ételérzékenységgel élők mindennapjait könnyíti meg, de a tudatos táplálkozás hívei is rengeteg ötletet meríthetnek belőle.

„Bizonyára illene szépen sorba szednem, hogy melyek az új témák, mivel foglalkozunk a következő 80 oldalon, és kik az új arcok a lapban, de ezzel elvenném a felfedezés örömét az olvasóinktól. Egyszerűbb, ha azt mondom: továbbra is igazi szakácsok igazi ételeivel készülünk, mindent megfőzünk/sütünk, a recepteket többször ellenőrizzük – próbafőzésekkel és laikus olvasókkal közösen tesztelve – a mentességek és tápanyag adatok hitelességére pedig a dietetikusunk a garancia. A jelszavunk is változatlan: itt lehetsz érzékeny!” – nyilatkozta Hegedűs Noémi, a lap főszerkesztője, aki az új rovatok közül a Főzzünk a gyerekkel!-t, a Péksulit, valamint a Gyárlátogatást emelte ki.

Utóbbi kapcsán a szerkesztőség a Hideg Nyalat nevű fagylatüzembe látogatott el, ahol többek között pisztáciás, mangós-maracujás, csokoládés, valamint mogyorókrémes jeges finomságokat kóstolgattak, de megízlelték a manufaktúra saját fejlesztésű, szintén minden mentes kókusztejalapú ivójoghurtját is. A cikkhez kapcsolódó, Liveprint alkalmazással indítható videó segítségével a lap egyik állandó séfje, a 160 grammos diétáról mindent tudó Vrábel Kriszta receptúráján alapuló fagylaltot készíthetjük el otthon, a családnak kedveskedve ebben a nagy nyári forróságban. A kéthavonta megjelenő Meglepetés Mentes Konyhában a hazai kulináris szektor további, ismert és közkedvelt szakembereinek a konyhájába pillanthatunk be. Vrábel Krisztán kívül Wossala Rozina, Szatmári Feri, valamint Steiner Kristóf is mindig újdonságokkal rukkol elő.

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...