Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A McDonald's régi-új reklámjától azonnal visszaugrasz ~ 30 évet az időben

Van olyan McDonald's, ahol a hamburger most annyira olcsó, mint harminc évvel ezelőtt. Régi árakhoz régi reklám is dukál, ugye? 
A brit McDonald's éttermek is részesei lettek a helyi kormány Eat Out To Help Out nevű programjának, melynek részeként a kezdeményezéshez csatlakozó helyek augusztus minden hétfőjén, keddjén és szerdáján féláron adják termékeiket – írja a kreativ.hu
 
A program célja életben tartani a helyi éttermeket, vendéglátóhelyeket, a kedvezmény miatt keletkező bevételhiányt pedig a kormány később visszapótolja a kezdeményezéshez csatlakozott helyeknek. 
 
 
A McDonald's marketingesei nem ültek túl sokat azon az ötleten, hogyan lehetne egy jó reklámmal népszerűsíteni a vissza nem térő lehetőséget: ha egy Big Mac ma annyiba kerül, mint harminc évvel ezelőtt (1,69 fontba), reklámozzuk azt harminc éve készült reklámfilmmel. A cég éppen ezért legújabb reklámjában csaknem harminc éves felvételeket használt fel, a háttérbe pedig berakta a kor egyik legmeghatározóbb fiúegyüttesének, az 'N Sync bandának talán leghíresebb számát, az I Want You Back-et. 
 
A végeredmény pedig egy igazi kis időutazás, legszívesebben mi is azonnal visszamennénk a régi, piros tetős, piros repülőben gyerekzsúrozós-csúszdázós étterembe. 
 
Ez is érdekelhet: 
 
 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!