Ez a magyar csokoládé nyerte meg a világ egyik legrangosabb desszertversenyét

Több rangos díjjal lett gazdagabb az elmúlt napokban a chocoMe magyar csokoládémanufaktúra. A kézműves desszerteket gyártó márka az International Chocolate Awards aranyérmét is elhozhatta a döntőből.

A chocoMe csokoládémanufaktúra az elmúlt években több rangos díjjal is gazdagodott, a márka minőségi termékeit itthon és nemzetközi szinteken is nagyra becsülik. A csokoládémárka ezúttal az International Chocolate Awards versenyén tarolta le a konkurenciát, és nemcsak egy aranyéremmel, de további elismerésekkel is gazdagabb lett - derül ki a márka Facebook-bejegyzéséből.

A chocoMe Raffinée 3 névre keresztelt desszertje egyszerre hozta el a díjátadó aranyérmét és alapanyag-különdíját is. Az étcsokoládéval és yuzu-couverture-rel bevont szicíliai mandula étcsokoládé-bevonatának alapanyaga egyenesen Madagaszkárról származik, így a desszert nemcsak íze, de magas minőségű alapanyaga miatt is díjazott lett a versenyen. A chocoMe a nemzetközi verseny bronzérméjével is gazdagabb lett, a harmadik helyezést a mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró érdemelte ki.


Ezek a hírek is érdekelhetnek a gasztronómia világából:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek