4 magféle, melyet tilos megenni

A magvak remek forrásai a növényi alapú egészséges zsíroknak, ásványi anyagoknak és rostoknak, azonban nem mindegyik alkalmas arra, hogy elfogyasszuk őket.

Sok szakértő nagyon szívesen ajánlja a különböző magok fogyasztását, hiszen legtöbbjük rendkívül egészséges. Bár azt gondolhatnánk, minden magot meg szabad enni, akadnak olyanok, melyeket jobb nem elfogyasztani, hiszen komoly problémákat okozhatnak. Galériánkban sorra vesszük azokat a magokat, melyek nem alkalmasak emberi fogyasztásra.

Forrásunk volt.


Még több az egészségről:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...