Wossala Rozina lehet a Balázsék harmadik műsorvezetője

Nemrég robbant a hír, hogy 15 év után távozik Vadon János a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorból. Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs jelenleg is keresi a harmadik rádióst, így a héten mindennap új jelöltekkel vezetik műsorukat.

Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs már napok óta keresi azt az embert, aki betöltheti majd Vadon Jani helyét, miután a műsorvezető 15 év után otthagyta a rádiózást. A két műsorvezető január 15-től minden reggel új „jelöltekkel" vezeti a Rádió 1-es műsort. Mostanáig Kovácsovics Fruzsi, Musimbe Dennis, Gévai Juli és Puskás Peti ült be melléjük. Holnap reggel pedig Wossala Rozina csatlakozik hozzájuk.

Wossala Rozina lehet a Balázsék harmadik műsorvezetője / Fotó: RTL / Sajtóklub / Katona László

Wossala Rozina lehet a befutó?

Wossala Rozinát sokan ismerhetik a Konyhafőnök című gasztrorealityből, amelyben 2014-ben második helyezést ért, majd később zsűritagja is lett a műsornak. Ezenfelül pedig a Szent István Bazilika szomszédságában található Bestia étterem társtulajdonosa.

Rozina továbbá Magyarország egyik legismertebb gasztroarca.

Az étterem-tulajdonos saját Instagram-oldalán is posztolt arról, hogy beül harmadik műsorvezetőként Balázsék mellé. A 24 órán belül eltűnő posztban azt írta:

"Drukkoljatok, hogy fel tudjak kelni holnap hajnalban".

Szerintetek ő lehet majd a befutó új műsorvezető?

Címlapfotó: RTL / Sajtóklub / Katona László

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek