A Lidl újításának köszönhetően még több kedvezményhez juthatsz vásárláskor

Végre Magyarországra is megérkezett a Lidl Plus, amivel még több kedvezményt szerezhetsz a népszerű áruházlánc üzleteiben.

Május 20-ától elérhető lesz a Lidl Plus, ami a Lidl digitális hűségprogramja. Valójában egy alkalmazásról van szó, amely megkönnyíti és leegyszerűsíti a bevásárlást, miközben segít a spórolásban is.

A hűségprogram kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor leolvassák digitális hűségkártyájukat a pénztárnál. A felhasználók többek között hetente megújuló százalékos vagy fix összegű digitális kuponokat és exkluzív ajánlatokat is elérhetnek. Az alkalmazással nemcsak a Lidl áruházakban kaphatunk kedvezményeket, hanem a vállalat partnerei által biztosított ajánlatokhoz is hozzáférhetünk.

Az applikációnak köszönhetően a heti akciós újság digitális változatán túl elérhető a boltkereső funkció is, mellyel könnyedén megtalálható a hozzánk legközelebb eső Lidl áruház annak pontos nyitvatartásával.

A menüpontok között megtalálható a vásárlási összesítő is, amely tartalmazza a beváltott kuponokat és a megtakarítás összegét, illetve a felhasználók minden vásárlásuk után megkapják nyugtáik digitális másolatait, amellyel könnyedén nyomon követhetik saját költéseiket.

Az applikáció ingyenesen letölthető Android, iOS és Huawei rendszerű mobileszközökre. A virtuális hűségkártya országszerte minden áruházban használható, illetve külföldön is, ahol már elérhető a Lidl Plus szolgáltatás.


Még többet a különböző áruházláncokról:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek