Lezárult Növényi Erő játékunk, nézd meg, ki nyerte a növényiital-készítő gépet!

Fődíjunk egy növényiital-készítő gép volt, most pedig megtudhatod, ki viheti haza az Upfield és a Nosalty közös játékának nyereményeit! (x)

Az Upfield-del közösen indított Növényi Erő elnevezésű receptversenyünk az Instagramra költözött. Csupán pár hashtaget kellett a posztokba beilleszteni, és már résztvevői lehettetek játékunknak.

Arra kértünk Titeket, hogy készítsétek el a kedvenc növényi alapú recepteteket, fotózzátok be, és a képet tegyétek ki a saját Instátokra ezzel a három hashtaggel: #novenyiero #upfield #nosalty. Nem határoztuk meg a receptkategóriát, bármit készíthettetek, bármilyen alapanyagot felhasználhattatok, nekünk elegendő volt az isteni fogásotokról egy fotó.

Játékunk 2020. november 30 - december 27. között futott, és ezennel lezárult. A Játékszabályzatot itt olvashatjátok el. A díjak kihirdetésének időpontját mára ígértük, de nem izzítjuk tovább a kedélyeket, az alábbiakban megosztjuk a nyerteseinket.

Az Insagramra feltöltött, #növényierő #upfield #nosalty hashtagekkel ellátott receptek közül a Nosalty szerkesztői az alábbi 3 nyertest választották ki:

1. díj: 1 db Növényiital-készítő gép – mignonlady

2. díj: 1 db Zero waste csomag – diet_cat_fitness

3. díj: 1 db Zero waste csomag – zakkardia

A cikket az Upfield támogatta.

Növényi erő a mindennapokban, még több tartalom itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek