Legyél te a főnök a konyhában!

Láttátok A Konyhafőnök adásában, milyen szuper konyhában dolgozhatnak a versenyzők? Ti is szeretnétek ilyen körülmények között főzni? Megmondjuk, hogyan! (x)

Aki figyelemmel kíséri A Konyhafőnök adásait, biztos irigykedve gondol arra, milyen jó lehet azon a profi konyhapulton zöldséget szeletelni, húst kockázni. A mosogatótál pont kézre áll az utolsó pillanatos tálalás után, hogy gyorsan belerejtsék a használt, koszos edényeket. A sütőlap tökéletesen követi a pult vonalát, túlmelegedés esetén pedig könnyedén félrehúzható róla bármilyen serpenyő vagy lábas.

A sütő a konyhabútorba illesztve olyan magasan áll, hogy biztonsági üvegajtaján egyszerűen betekintést nyerhetnek a versenyzők, miképpen emelkedik az éppen készülő piskóta vagy lávasüti. Egyszersmind elmondható: minden eszköz a legjobb helyen és mennyiségben áll rendelkezésükre.

Vajon a Te konyhádról is elmondható ugyanez? Ha lenne mit javítani, de éppen nem terveztél nagy kiadást, nézz körül a Jófogás oldalán, és keress konyhabútort másodkézből. A retró stílus a kedvenced? Keresd a a neked legjobban tetszőt! Régi, új és használt konyhabútorok között válogathatsz. Ami másnak már nem kell, neked lehet, hogy pont beleillik az elképzeléseidbe! Rendezd be ízlésed szerint, megfizethető áron – ez legyen a jelmondatod! (x)

Keress konyhabútorokat a Jófogáson most!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek