Legyél te a főnök a konyhában!

Láttátok A Konyhafőnök adásában, milyen szuper konyhában dolgozhatnak a versenyzők? Ti is szeretnétek ilyen körülmények között főzni? Megmondjuk, hogyan! (x)

Aki figyelemmel kíséri A Konyhafőnök adásait, biztos irigykedve gondol arra, milyen jó lehet azon a profi konyhapulton zöldséget szeletelni, húst kockázni. A mosogatótál pont kézre áll az utolsó pillanatos tálalás után, hogy gyorsan belerejtsék a használt, koszos edényeket. A sütőlap tökéletesen követi a pult vonalát, túlmelegedés esetén pedig könnyedén félrehúzható róla bármilyen serpenyő vagy lábas.

A sütő a konyhabútorba illesztve olyan magasan áll, hogy biztonsági üvegajtaján egyszerűen betekintést nyerhetnek a versenyzők, miképpen emelkedik az éppen készülő piskóta vagy lávasüti. Egyszersmind elmondható: minden eszköz a legjobb helyen és mennyiségben áll rendelkezésükre.

Vajon a Te konyhádról is elmondható ugyanez? Ha lenne mit javítani, de éppen nem terveztél nagy kiadást, nézz körül a Jófogás oldalán, és keress konyhabútort másodkézből. A retró stílus a kedvenced? Keresd a a neked legjobban tetszőt! Régi, új és használt konyhabútorok között válogathatsz. Ami másnak már nem kell, neked lehet, hogy pont beleillik az elképzeléseidbe! Rendezd be ízlésed szerint, megfizethető áron – ez legyen a jelmondatod! (x)

Keress konyhabútorokat a Jófogáson most!

Címlapról ajánljuk

További cikkek