Légy te a sütés királynője!

Ha a főzés művészet, akkor a sütés tudomány! Főzni lehet érzésből, de a sütéshez be kell tartani pár szabályt. Most 9 tippünk van arra, hogy még jobban sikerüljön Neked is!

Nagy szerencse, ha valakinek van pár bombabiztos sütireceptje, amit bármelyik alkalomra előkaphat. Még jobb azonban, ha ismerjük a szabályokat, és ha ránézünk egy receptre, akkor sejtjük, ha valami gond lesz vele, és azt is, hogy ez így fog működni. A sok gyakorlás persze rengeteget segít abban, hogy aranytepsis házi tündérek legyünk, de az sem árt, ha van talonban pár szuper praktikánk, hogy elkerüljük a bakikat. 9 kis titkot osztunk meg most veletek!

Hozzászólások (1)

lipton9

Légy te a sütés királyn?je! Aham... Akkor ebb?l is lehet nemi diszkriminációs probléma? Férfinak születtem, és érdekel a sütés Kedves lányok, asszonyok! Amikor úgy tetszik, probléma, máskor észre sem vesszük? Aham...

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty