Légy te a sütés királynője!

Ha a főzés művészet, akkor a sütés tudomány! Főzni lehet érzésből, de a sütéshez be kell tartani pár szabályt. Most 9 tippünk van arra, hogy még jobban sikerüljön Neked is!

Nagy szerencse, ha valakinek van pár bombabiztos sütireceptje, amit bármelyik alkalomra előkaphat. Még jobb azonban, ha ismerjük a szabályokat, és ha ránézünk egy receptre, akkor sejtjük, ha valami gond lesz vele, és azt is, hogy ez így fog működni. A sok gyakorlás persze rengeteget segít abban, hogy aranytepsis házi tündérek legyünk, de az sem árt, ha van talonban pár szuper praktikánk, hogy elkerüljük a bakikat. 9 kis titkot osztunk meg most veletek!

Hozzászólások

lipton9

Légy te a sütés királyn?je! Aham... Akkor ebb?l is lehet nemi diszkriminációs probléma? Férfinak születtem, és érdekel a sütés Kedves lányok, asszonyok! Amikor úgy tetszik, probléma, máskor észre sem vesszük? Aham...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?