Idegőrlő a legújabb kihívás, pedig csak egy tojást kell meghámozni

Akár egy-két órán keresztül is eltarthat, mire sikerül teljesíteni a kihívást, amelyben egy nyers tojást kell meghámozni.

Érdekes internetes kihívás terjed a közösségi oldalakon, amely igencsak próbára teszi a résztvevők türelmét és kézügyességét: nyers tojást kell pucolni – írja az nlc.hu.

A nyers tojáspucolás olyannyira nehéz feladat, hogy általában az orvosok és fogorvosok csinálják, hogy fejlesszék sebészeti készségeiket. Az utóbbi időszakban azonban a TikTok-felhasználók is rákaptak erre a cseppet sem egyszerű feladatra. A videókat az #EggPeelChallenge hashtag alá töltik fel a felhasználók.

@livsiemarie #eggpeelchallenge ♬ Spongebob writes an essay - lastmanstanley

Akik megpróbálják teljesíteni a kihívást, azok többnyire bevetnek valamilyen segédeszközt, a legtöbbször csipesszel, fogpiszkálóval vagy körömágybőr-visszatoló eszközökkel próbálkoznak.

@thatonegirlwithdogs What should I try next? #eggchallenge #eggpeelchallenge #foryoupage #cashapp13plus #greenscreenvideo ♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

Ennek ellenére így is sokaknak nem sikerül, hiszen kipukkad a tojás vékony hártyája.

@benkeysar Egg peeling challenge 🇮🇱 אתגר זריז #egg #eggpeelchallenge #peeling #eggpeelingchallenge #israel ♬ Do It To It - ACRAZE

Persze akadnak olyanok is, akiknek összejön, bár ez akár több órájukba is kerülhet.


Még több kihívás:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezt a táblát mostantól minden boltban látni fogod

Kedden lép életbe a Magyar Kormány által bevezetett élelmiszerstop. Február 1-től hat alapélelmiszer árát fagyasztják be az üzletekben, erről pedig minden boltnak már a belépéskor tájékoztatnia kell a vásárlókat.