A legízletesebb háromsajtos roppanós sajtgolyók

Ropogós sajtgolyók fűszeres paradicsomszósszal – ez lesz a legjobb fogás, ha barátokat hívtál vacsorára, vagy hétvégén elkényeztetnéd a gyerekeket! (x)

Ha már unod a rántott sajtot, vagy csak kipróbálnál valami újat, akkor van egy jó hírünk: ezek a ropogós sajtgolyók jobbak, mint bármelyik rántott sajt. A paradicsomszósz már csak ráadás, de semmiképpen ne hagyd ki, ez a legméltóbb mártogatós a nyúlós-ropogós csodákhoz!

Finom Falatok az Ammerländerrel Nyereményjáték!

A döntőbe kerülő legjobb 13 fotót az Ammerländer zsűrije választja ki, amely felkerül a cég Facebook oldalára, ahol bárki szavazhat. A legtöbb szavazatot elérő 3 kép készítője, családi wellness-hétvégét nyer a sümegi Hotel Kapitány Wellness-be!

Fotózd le úgy, hogy a képen látszódjon a termék csomagolása is, majd a fotót a neved feltüntetésével küldd el 2020. március 31-ig a következő email címre: info@ammerland.hu

Készíts egy számodra kedves hideg vagy meleg ételt sajt felhasználásával, amelyhez bármelyik Ammerländer szeletelt terméket választhatod.

Még több infót az Ammerländer játékáról itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek