Nem mindennapi séfválasztás – Így folytatja a Laurel

Mede Ádám után egy nem mindennapi páros veszi át a Laurel étterem vezetését.

Hazánk egyik legtehetségesebb fiatal séfje, Mede Ádám 2023 októberében jelentette be, hogy öt sikeres közös év után elbúcsúzik a Laureltől. 2019 óta vezette a Michelin által is jegyzett budapesti étterem konyháját, nem mindennapi munkásságával pedig a Dining Guide elismerését is kivívta: 2020-ban és 2021-ben is megkapta az Év Ifjú Séftehetsége díjat. A nagy váltással kapcsolatban mi is készítettünk vele egy interjút, ezt itt olvashatjátok, azóta pedig arra is fény derült, ki veszi át helyét a Laurelben.

Az étterem friss Instagram-posztban jelentette be az új vezetőket: Ötvös Zsuzsi és Szabó Dávid veszik át az éttermet – előbbi mint pastry chef, utóbbi mint head chef, együtt viszik tovább a konyhát.

Emellett pedig a páros által már közösen megalkotott új téli menüsorból is ízelítőt kapunk: többek közt „Bundáskalács, Véreshurka, Balatoni, Sajt”, „Szarvasgerinc, Cékla, Nudli”, fődesszertként pedig „Gesztenye, Maláta, Meggy” várja a vendégeket.

A Laurel bejelentését itt olvashatjátok:

Sok sikert kívánunk az új csapatnak!

Címlapkép: Instagram


Még több friss hírt itt olvashattok:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...