Lakatos Márk megmutatja nektek, hogy a cékla, a narancs és a csirkemell milyen isteniek együtt!

Lakatos Márk egy varázslatos céklasalátát hozott nektek omlós csirkemellel, és ehhez az egészhez pompás napsárga narancsmártást is készített, mutatjuk hogyan. (x)

Lakatos Márk stylist nem a minimalista stílusáról híres. Mindig nagyon extravagáns öltözékeket kreál, ennek megfelelően receptjei sem éppen unalmasak. Újragondolt már finomfőzeléket, krémest, most pedig omlós csirkemellet sütött, amihez egy ínycsiklandó céklás salátát dobott össze selymes, napsárga narancsöntettel. Igazi ízbomba volt!

Sült csirkemell fenyőmagos céklasalátával és narancsos öntettel Lakatos Márktól - a receptet itt találod!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek