Nézd meg, ahogy Lakatos Márk elkészíti a legutáltabb ovis ételt!

Most egy nagyon érdekes étellel készültem nektek! Egy olyan specialitást fogok elkészíteni, amit szívből gyűlöltem az óvodában, ez pedig a finomfőzelék.

Az ünnepek utáni habzsolás mérséklésére egy kímélő főzelékkel készültem most nektek. Emlékeztek még az óvodai menza ragacsos ételére, a finomfőzelékre? A Konyhafőnökben újraértelmeztem ennek - az általam nagyon utált - ételnek a receptjét.

Halibutfilé finomfőzelékkel

Batonokra, azaz egyforma téglatestekre vágott zöldségekkel, mascarponés krémmel és egy szép szelet sült halibuttal, azaz laposhallal kiegészítve mutatok be most nektek egy olyan finomfőzeléket, ami tényleg finom - és még én is megeszem.

Nézzétek!

A receptet itt találjátok, hamarosan pedig újabb finomságokkal jelentkezek.

Csók,

Márk

És ezt olvastad már a Nosalty magazinján?

Lakatos Márk a második receptvideójában egy nem mindennapi desszertet tálal Nektek

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!