Lakatos Márk megmutatja, hogyan készíts színes őszi salátát salátalevél nélkül

Tartalmas, egészséges, és nagyon könnyű elkészíteni...a külön meglepetés pedig az ízekben rejlik. Lakatos Márk újabb izgalmas receptet hozott nektek! (x)

Megdőlni látszik az a tény, hogy a saláták unalmasak. Lakatos Márk egyszer már mutatott nektek egy vagány, zöld bulgursalátát, most pedig egy kuszkusztabulét hozott nektek. Ez a színes őszi-téli saláta frissességet hoz a konyhába, jó kiadós, ráadásul egészséges is, és nagyon könnyű elkészíteni. A külön meglepetés pedig az ízekben van, hiszen a kuszkuszt nem főzzük, hanem a zöldségek levében, olívaolajban és citromlében puhítjuk. Márk most megmutatja nektek, hogyan:

Márk tabuléreceptjét itt találod!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek