Lessétek el Lakatos Márktól az újragondolt paprikás krumplit - Higgyétek el, nem fogtok csalódni!

Egy olyan ételt hoztam ma nektek, amit mindenki nagyon jól ismer, de mindenki másképp csinálja. Megmutatom a saját paprikás burgonyámat egy isteni, izgalmas uborkasalátával.

Ugye ti se gondoltátok, hogy egy sima paprikás krumplit mutatok nektek? Nem is, hanem a Lakatos Műhely emblematikus, saját paprikás krumpliját a csúcs szuper Lakatos Műhely kolbásszal, de persze bármilyen más grillkolbásszal is tökéletes ez az étel.

Paprikás burgonya tejfölös uborkasalátával

A különleges paprikás krumpli mellé készítek tejfölös uborkasalátát is, de hogy ne legyen unalmas a dolog, ezt is megcsavarom egy kicsit: pikáns tejfölzselét és szuper friss uborkachutney-t pakolok nektek egy kis üvegcsébe. Higgyétek el, tényleg csak néhány perc összedobni, élénk színe és friss íze tökéletesen illik az elkészült ételhez.

Tejfölös uborkasaláta

Ennek a fantasztikus újragondolt paprikás burgonyának a receptjét itt találjátok, de meg is nézhetitek, én hogyan csinálom.

Csók,

Márk

És ezt olvastad már a magazinon?

Nézd meg, ahogy Lakatos Márk elkészíti a legutáltabb ovis ételt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek