Lakatos Márk gorgonzolával töltött körtéit a karácsonyi asztalon is bevetheted

Egy egész évben elérhető alapanyag, egy kis turpisság, és máris összedobhatunk egy különleges fogást. Lakatos Márk elárulja, mi a titok. (x)

A körte télen-nyáron elérhető alapanyag, de leginkább az őszhöz és a télhez kötjük ezt a sokarcú gyümölcsöt - Lakatos Márk most igazán különleges fogást készített nektek belőle. Édes-sós verzióban hamar belopja magát a szívetekbe a gorgonzolás körte, ami akár a karácsonyi asztalon is megállja a helyét. Friss rukolasalival pedig üde színfoltot hoz a nehéz téli ételek közé!

Lakatos Márk gorgonzolás körtéjének receptjét itt találjátok!

Gorgonzolával töltött körte Lakatos Márktól

Ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek