Nosalty-kvíz: Te mennyire ismered a McDonald's ételeit?

Tedd próbára tudásodat és derítsd ki, mennyire ismered a világ egyik legismertebb gyorsétteremláncának ételeit! Jöhet a nagy McDonald's-kvíz?

A gyerekek többségének ünnepnap, sok felnőtt azonban irtózik a McDonald's termékeitől, hiszen sok vita zajlik és hiedelem terjed a világban arról, mennyi mindent tartalmaznak a gyorétteremlánc imádott termékei. Teszteld velünk tudásodat, nézzük, mennyire ismered a McDonald's kínálatát?

Loading...

Termékfotók


Ezeket a kvízeket kitöltötted már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek