Nosalty-kvíz: Felismered, melyik filmből vágtuk ki a kajás jeleneteket?

Filmes kvízből sosem elég, ezért most összeszedtük a legismertebb kajajeleneteket. Hoztunk nektek 10 képet, neked pedig nincs más dolgod, mint hogy felismerd, melyik filmből való az adott kajás jelenet! Te ki tudod találni, hogy melyik filmben ettek olasz pizzát, vagy croissant?

Szeretjük a jó filmeket, ahogy a jó ételeket is, ezért legújabb kvízünkben elmerülünk a filmek világában. Egy csomó kultikus alkotásban akad ugyanis olyan jelenet, amiben a karakterek valamilyen izgalmas ételt esznek. Most összegyűjtöttük a legismertebbeket, hogy próbára tegyük a tudásodat. Teszteld a memóriádat kvízünkkel!

Loading...

Ezek a kvízek is érdekelhetnek:

Címlapfotó: Sony Pictures


És ezeket a kvízeket már kitöltötted?

Címlapról ajánljuk

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.

Nosalty

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

Lakos Benedek

További cikkek