Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Különleges sajtokkal rukkol elő az Aldi Valentin-napra

Bonbon és csokoládé helyett idén szív alakú sajtot is adhatnak a szerelmesek egymásnak. Sajtimádók előnyben!

Különleges termékekkel készül az Aldi Valentin-napra. Az üzletlánc limitált szériás sajtokat tesz ki a hűtőpultokba Nagy-Britanniában, így végre azok is falatozhatnak valamit, akik nem feltétlen rajonganak az édességekért.

Szív alakú, ínyenc sajtok

A szerelmesek egymást 3 különböző ízű sajttal lephetik meg. Mindegyik mini sajtot úgy csomagolták be, mint egy doboz csokoládét: egészen addig, amíg ki nem bontod, nem is sejted, hogy nem édesség lapul a díszes borítás alatt. Ráadásul nem szimpla trappistát vagy mozzarellát rejt a csomagolás, hanem egészen különleges ízű sajtokat.

Az egyiket málnával és fehér csokoládéval gazdagították, amitől már a nyál is összefut a szánkban. De a kínálatban van almás-fahéjas-mazsolás sajt, valamint áfonyás változat is. Utóbbit még azok is bűntelenül ehetik, akik tartják újévi fogadalmaikat, és vigyáznak a vonalaikra, hiszen adagonként csupán 100 kalóriát tartalmaz.

Ha te és a párod szeretitek a hagyományostól eltérő ízeket, ezeket a sajtokat biztos, hogy nektek találták ki. A szépséghiba csak az, hogy úgy tudjuk csak Angliában árusítják a terméket, ott is január 30-tól, de ha a szigetországban jártok, érdemes megkóstolni őket. Te kipróbálnád valamelyiket, vagy maradsz a jó öreg trappistánál? 

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!