Sok támadást kapott alakja miatt Kulcsár Edina

Mielőtt bejelentette volna, hogy terhes, rengeteg kritikát kapott az alakjára.

Pár nappal ezelőtt jelentette be Kulcsár Edina és G.w.M, hogy ismét gyermeket várnak. Ezúttal kisfia lesz a párnak, akinek a rapper már üzent is egy aranyos posztban.

Természetesen hatalmas az érdeklődés a terheséggel kapcsolatban, az Instagramon többen is arról kérdezték Kulcsár Edinát, mégis hogyan tudta ilyen sokáig titokban tartani várandósságát. Állítása szerint nem volt könnyű, de fotós édesanyja sokat segített neki a beállításokkal trükközni. Azonban így is érték negatív tapasztalatok.

Az edzések tekintetében nehezebb volt ezt megoldani, de egy kis fénnyel meg a ruhákkal meg tudtuk oldani. Bár cserébe kaptam sok támadást, hogy dagadt vagyok, meg biztosan nem is edzek. De remélem, hogy utólag mindenki egy picit elgondolkodik, hogy nem szabad a másikat bántani, mert soha nem tudhatjuk, mi áll a háttérben

– magyarázta Kulcsár Edina.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek