Borzalmas videó készült a lángoló étteremből menekülő vendégekről

A TikTokon terjed egy videó, amelyen egy angliai étteremben kialakult tűz látható.

Pár nappal ezelőtt, pontosan február 4-én este 11-kor birminghami Caffe Di Milano nevű helyen tűz tört ki egy koktél miatt, melyről felvételek is készültek. A videót egy karolinahojda felhasználó töltött fel a TikTok-ra. A felvételen jól látszik, hogy a bárpult fali dekorációja ég, a helyszínen pánik tör ki, és rémülten menekülnek a vendégek a helyszínről.

Az egyik alkalmazott megpróbálja egy vödörrel eloltani a tüzet, ám kevés sikerrel jár.

@karolinahojda Oh no #birmingham #arcadian ♬ original sound - Karolina

A Birmingham Live információi szerint egy csillagszóróval dekorált koktél okozta a tüzet. Cikkükből kiderült, hogy mire az esethez riasztott tűzoltók megérkeztek, már az alkalmazottak és az automata tűzoltó rendszer szerencsésen eloltotta a tüzet.

Forrásunk volt.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi tiramisu a boltinál

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek