Kisorsoltuk az Okosedényt

Játszottál az Okosedényért? Szerinted te nyerted meg? Sorsoltunk, gyere, és nézd meg, hogy te lettél-e a szerencsés, akinél majd kopog a postás az Okosedénnyel!

Az Okosedényt nyerte:

  • Illés Mónika

A játék kérdése az volt:

Hány ételfajta elkészítésére alkalmas az Okosedény?

  • 9
  • 12
  • 11

A helyes válasz: 12

Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadta a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Az se csüggedjen, aki most nem nyert! A NoSalty-ra hivatkozva ugyanis 08.19. éjfélig 10 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni az Okosedényt! Hívjátok a következő telefonszámot: 06-20 - 251-5819 vagy keressétek fel az Okosedény honlapját!

Az Okosedény, ami főz helyettünk

Az Okosedény egy okos edény, és azoknak találták ki, akik szeretnek jókat enni, de nem igazán tartozik a kedvenc tevékenységi körükbe a konyhai időtöltés, sütögetés, főzőcskézés, fűszerezés, kóstolgatás. Esetleg nincs idejük mindezekre. Mert persze a legjobbakkal is előfordul, hogy főtt ételt kívánnak, de idő szűkében marad a szendvics vagy a házhozszállítás. De ennek már vége!

Hovatovább, az okos edénnyel készült ételekbe nem kell zsiradékot tenni, nincs szükség edényekre, és a kellemetlen szagoknak is búcsút inthetünk. Feladatunk csupán annyi, hogy a hozzávalókat, száraz és nedves alapanyagokat, fűszereket, húsokat, zöldségeket beletegyük az edénybe, megnyomjuk a megfelelő gombot, és várjunk 30 percet. Maximum, hiszen az Okosedény minden ételt elkészít, leghosszabban készülő ételei is tálalhatóak a kezdettől számított 30 percen belül.

Több funkciója van, összesen 12 ételfajta elkészítésére képes: zöldség, csirke, sertés, leves, rizs, puding, sütemény, krumpli, kukorica, marha, tészta, kása. Az ajándék szakácskönyv segítségével pedig még ötleteket is kapunk arra, hogy mit készítsünk elsőre új edényünkben. Az azonban biztos, hogy akár levest, akár egytálételt, akár húst készítünk vele, pofonegyszerűen, időt spórolva juthatunk ebédünkhöz vagy vacsoránkhoz. Sőt, mivel az okos edény programozható is, ha munka előtt belehelyezzük a hozzávalókat, mire hazaérünk, már készen is van a friss, gőzölgő, ízletes vacsora.

Az Okosedényről még több információ itt >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!