Kisorsoltuk az Okosedényt

Játszottál az Okosedényért? Szerinted te nyerted meg? Sorsoltunk, gyere, és nézd meg, hogy te lettél-e a szerencsés, akinél majd kopog a postás az Okosedénnyel!

Az Okosedényt nyerte:

  • Illés Mónika

A játék kérdése az volt:

Hány ételfajta elkészítésére alkalmas az Okosedény?

  • 9
  • 12
  • 11

A helyes válasz: 12

Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadta a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Az se csüggedjen, aki most nem nyert! A NoSalty-ra hivatkozva ugyanis 08.19. éjfélig 10 százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni az Okosedényt! Hívjátok a következő telefonszámot: 06-20 - 251-5819 vagy keressétek fel az Okosedény honlapját!

Az Okosedény, ami főz helyettünk

Az Okosedény egy okos edény, és azoknak találták ki, akik szeretnek jókat enni, de nem igazán tartozik a kedvenc tevékenységi körükbe a konyhai időtöltés, sütögetés, főzőcskézés, fűszerezés, kóstolgatás. Esetleg nincs idejük mindezekre. Mert persze a legjobbakkal is előfordul, hogy főtt ételt kívánnak, de idő szűkében marad a szendvics vagy a házhozszállítás. De ennek már vége!

Hovatovább, az okos edénnyel készült ételekbe nem kell zsiradékot tenni, nincs szükség edényekre, és a kellemetlen szagoknak is búcsút inthetünk. Feladatunk csupán annyi, hogy a hozzávalókat, száraz és nedves alapanyagokat, fűszereket, húsokat, zöldségeket beletegyük az edénybe, megnyomjuk a megfelelő gombot, és várjunk 30 percet. Maximum, hiszen az Okosedény minden ételt elkészít, leghosszabban készülő ételei is tálalhatóak a kezdettől számított 30 percen belül.

Több funkciója van, összesen 12 ételfajta elkészítésére képes: zöldség, csirke, sertés, leves, rizs, puding, sütemény, krumpli, kukorica, marha, tészta, kása. Az ajándék szakácskönyv segítségével pedig még ötleteket is kapunk arra, hogy mit készítsünk elsőre új edényünkben. Az azonban biztos, hogy akár levest, akár egytálételt, akár húst készítünk vele, pofonegyszerűen, időt spórolva juthatunk ebédünkhöz vagy vacsoránkhoz. Sőt, mivel az okos edény programozható is, ha munka előtt belehelyezzük a hozzávalókat, mire hazaérünk, már készen is van a friss, gőzölgő, ízletes vacsora.

Az Okosedényről még több információ itt >>

Hozzászólások (2)

Rumiszivi

Gratulálok a nyertesnek !!! :)))

Törölt felhasználó

Köszönöm szépen a gratut! És megkaptam az edényt! És tényleg szép! Holnap ki is próbálom! :)

Rumiszivi

Ha esetleg nem tetszene, hogy hogyan m?ködik, nyugodtam küldd el az én címemre :)) Sok sikert és rengeteg finomságot készíts el benne (aztán tedd fel a NoSaltyra :)). Szia

Törölt felhasználó

:))) Ahogy a családom étkezési szokásait ismerem, nem lesz olyan, amit nem esznek meg! :) Igyekszem majd beszámolni róla, hogy hogyan sikerültek benne az ételek! :) Szép napot! Szia!

Törölt felhasználó

Lemegyek hídba, micsoda találmányok vannak... :Oo

Címlapról ajánljuk

További cikkek