Kis konyhába kisebb mosogatógépet

Túl nagynak és energiapazarlónak gondolod a mosogatógépeket? Ez nem igaz. Minden típusú felhasználáshoz és mennyiséghez megtalálhatod a legoptimálisabb megoldást! (x)

A mai modern konyhák alaptartozéka a mosogatógép, ami az időnket és a pénztárcánkat is megkíméli. Mégis sok háziasszony ódzkodik a használatától. Gyakori panasz, hogy a gépek túl nagyok, sok vizet és áramot fogyasztanak, át kell alakítani a csöveket, ha be akarjuk szerelni őket.

Az Electrolux legújabb szabadon álló, 13-15 terítékes mosogatógépeit bármikor beállíthatjuk lakásunkba, nem szükséges megvárni a konyhafelújítást, és átterveztetni a csőrendszert. A gépek megalkotásakor azokra is gondoltak, akik csak kevés edényt használnak. A 9 terítékesek keskeny modelleket pároknak vagy kisebb konyhával rendelkező családoknak ajánlják.

A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Bizonyos modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel, mert a mosogatógépek újrahasznosítják a vizet, az újabb modellek pedig csak a szükséges vízmennyiséget melegítik fel.

A gépi mosogatás során a 65-70C° fokos víz garantáltan elpusztítja az összes kórokozót. A Finish® gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, ami segíti az ételmaradékok feloldódását és eltávolítását, így az edények csodálatosan ragyogva, foltoktól mentesen kerülnek ki a gépből.

Az Electrolux mosogatógépek AutoFlex® vagy FlexiWash® programjával és a Finish® All in 1 Max vagy Quantum Max gépi mosogatószer tablettáival egyszerre mosogathatjuk el az üvegpoharakat és a zsírosabb lábosokat is. (x)

További információt a Finish vagy az Electrolux oldalán találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek