Kis konyhába kisebb mosogatógépet

Túl nagynak és energiapazarlónak gondolod a mosogatógépeket? Ez nem igaz. Minden típusú felhasználáshoz és mennyiséghez megtalálhatod a legoptimálisabb megoldást! (x)

A mai modern konyhák alaptartozéka a mosogatógép, ami az időnket és a pénztárcánkat is megkíméli. Mégis sok háziasszony ódzkodik a használatától. Gyakori panasz, hogy a gépek túl nagyok, sok vizet és áramot fogyasztanak, át kell alakítani a csöveket, ha be akarjuk szerelni őket.

Az Electrolux legújabb szabadon álló, 13-15 terítékes mosogatógépeit bármikor beállíthatjuk lakásunkba, nem szükséges megvárni a konyhafelújítást, és átterveztetni a csőrendszert. A gépek megalkotásakor azokra is gondoltak, akik csak kevés edényt használnak. A 9 terítékesek keskeny modelleket pároknak vagy kisebb konyhával rendelkező családoknak ajánlják.

A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Bizonyos modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel, mert a mosogatógépek újrahasznosítják a vizet, az újabb modellek pedig csak a szükséges vízmennyiséget melegítik fel.

A gépi mosogatás során a 65-70C° fokos víz garantáltan elpusztítja az összes kórokozót. A Finish® gépi mosogatószerei pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, ami segíti az ételmaradékok feloldódását és eltávolítását, így az edények csodálatosan ragyogva, foltoktól mentesen kerülnek ki a gépből.

Az Electrolux mosogatógépek AutoFlex® vagy FlexiWash® programjával és a Finish® All in 1 Max vagy Quantum Max gépi mosogatószer tablettáival egyszerre mosogathatjuk el az üvegpoharakat és a zsírosabb lábosokat is. (x)

További információt a Finish vagy az Electrolux oldalán találsz!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...