Ronda karácsonyi pulcsikat kaptak a KFC kosarai

Idén karácsonykor kötött pulcsit kaptak a kosarak az egyik legnépszerűbb gyorsétteremláncnál, a KFC-nél. Ha pedig azt hinnéd, ez a legnagyobb badarság, akkor eláruljuk, miért hasznos!

Karácsony közeledtével igyekeznek a cégek ünnepi csomagolást biztosítani a termékeiknek. A KFC sem tett másként, és hatalmas papírkosarait igazi ünnepi illusztrációkkal tette karácsonyibbá.

A 2021-es kiadás a „téli csirkeországot” mutatja be, ahol az emberek a havon ünnepelnek egy illatozó KFC-menü társaságában, a feldíszített fákon alsócombok lógnak, alattuk pedig egy csomó ajándék.

Azonban a KFC úgy döntött, ennél is tovább megy: felöltöztette boxait, és csúnya karácsonyi pulcsiba bújtatta őket.

Egyébként amellett, hogy igen mókásak a csúnya pulcsik, nagyon hasznosak is, ugyanis megóvják a csirkéket a kihűléstől, sőt, egy pár kesztyűvel is ellátták őket, hogy a fogyasztók belecsúsztathassák a kezüket, és biztonságban hordozzák a boxot. A különleges ajánlatra persze rengetegen azonnal lecsaptak, így csupán rövid ideig volt elérhető, akkora volt rá a kereslet. Sajnos hozzánk nem ért el, pedig valószínűleg ugyanekkora sikere lett volna, mint külföldön.

Forrásunk volt.


Még több gyorsétterem:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Heti Menü – gyors és olcsó(bb) fogások advent első hetére

Szép lassan beindul az év végi roham, de mi úgy döntöttünk, hogy az aktuális nemzetközi járványőrület bőven elég a lelkünknek, nem vagyunk hajlandóak ezen felül stresszelni – ha nem muszáj. Most, advent első hetén gyors, egyszerű és viszonylag olcsó fogásokkal segítjük a hajrát.

Nosalty

További cikkek