Csupán az emberek 3%-a jön rá, ki volt a tolvaj

Ismét egy nyomozós feladvánnyal jelentkezünk, melyben arra kell rájönnöd, ki lopott a boltból!

A különböző képrejtvények már számtalanszor kihívás elé állíthattak, gondoljunk csak arra, amikor egy kulcsot kellett megtalálnod egy rendkívül rendetlen konyhában, vagy mikor egy kisegeret kellett kiszúrnod.

Ezúttal azonban nem egy elbújt tárgyat kell felkutatnod, hanem egy rejtélyt kell megoldanod!

Nézzük a feladványt!

A képen egy férfi, egy várandós nő és egy fiatal anya szerepel gyermekével a karján, akiknek látszólag más és más a hangulata. Mind a hárman most léptek ki a boltból, az egyikük azonban nem fizetett a kasszánál.

Te meg tudod állapítani, ki lehetett a tolvaj, és mit lophatott?

Szerinted ki volt a tolvaj?

A legtöbb embernek fél percbe is beletelik, hogy rájöjjön a megfejtésre, a legügyesebbek azonban 15 másodperc alatt kiderítik, ki volt a tettes.

Nem sikerült? Segítünk!

Ha eddig nem jöttél rá, akkor egy kicsit segítünk: érdemes megnézni a boltból kijövők frizuráját!

Ha így sem sikerült rájönnöd, akkor eláruljuk: a kisgyerekes anyuka volt a tolvaj. A nőn egy lopott paróka van, melyet a nagy sietségben nem tudott megfelelően a fejére tenni.

Bizony, kilátszik a barna haja a paróka alatt!

Ne csüggedj, ha nem jöttél rá, egy kis gyakorlással legközelebb biztosan sikerülni fog megfejtened a feladványt.

Forrásunk volt.


Még több képrejtvény, hogy gyakorolhass:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.