Sasszemed van, ha megtalálod a paradicsomot a képen

Úgy gondolod, hogy sasszemed van? Akkor bizonyítsd be! Hogy még nehezebb legyen a feladat, ezúttal alig 30 másodperced van megtalálni a ravaszul elrejtőzött paradicsomot.

Itt az ideje, hogy kiereszd egy kicsit a gőzt és levezesd, amit le kell. Ezenfelül pedig még az agytekervényeidet is alaposan megdolgoztathatod! A furfangos képrejtvények ugyanis nemcsak szórakoztató kikapcsolódást nyújtanak, hanem a logikai gondolkodást és a problémamegoldó képességet is remekül fejlesztik. Sőt, a kreatív gondolkodás fejlesztésében is segíthetnek. Lássuk tehát, hogyan boldogulsz ezzel az izgalmas képrejtvénnyel.

Mutatjuk a képrejtvényt:

Keresd meg a paradicsomot a képen! / Fotó: Abmeyerwood.com

Legújabb képrejtvényükben 1 darab paradicsomot kell megtalálnod

Vigyázz, mert tényleg nehéz lesz megtalálni... A legügyesebb rejtvényfejtőknek általában 30 másodperc alatt sikerül rátalálniuk a paradicsomra, neked vajon ez sikerül?

Induljon a keresés!

Íme a képrejtvény megoldása:

Megtaláltad? / Fotó: Abmeyerwood.com

Neked, milyen gyorsan sikerült rábukkanni a paradicsomra?

Reméljük, hogy te is izgalmasnak találtad a képrejtvényt és szórakoztató kihívást jelentett számodra!

További kapcsolódó cikkeinkből:

Címlapfotó: Abmeyerwood.com

Forrásunk volt.


Még több fejtörő, hogy gyakorolhass:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: